Estadistica: contador de visitas

viernes, 28 de febrero de 2020

1970. Falla carrers Convent Jerusalem i Matemàtic Marzal. Falla plaça del Pilar. Secció Especial Falles 1970


Fa ara 50 anys

Aquella falla de l'any 1970 plantada per la Comissió dels carrers Convent Jerusalem i Matemàtic Marzal. La falla va portar per lema: "Xoriços". L'artista faller Julian Puche Ferrándiz va signar l'esbós i la seua realització. És encara una falla recordada i que perdura en la memòria col·lectiva de la festa. El gegant de cames curtes en el xoriço al muscle. Foto de Pérez Aparisi.


Aquella falla de l'any 1970 plantada per la Comissió de la plaça del Pilar va portar per lema: "Les coses del món circ són". L'artista faller contractat va ser Josep Pascual Ibáñez, que aquell any va debutar en la Secció Especial. 5é Premi. La falla va impactar per l'arquitectura del risc i l'equilibri en el conjunt escultòric de la rematada, cosa que va fer, que la falla siga recordada en la història de la festa per la cabriola de l'elefant dels pallassos.

Unes altres fotos de les falles de 1970, quadre relació de premis i les incidències de Fa ara 50 anys patides en la plantà de les falles de la plaça del Caudillo i la de Misser Mascó - Exposició, les pots trobar en l'Arxiu del Blog: Any 2012 mes juliol.
Les fotos del segon premi de la Secció Especial, plaça de la Mercé, les pots trobar en l'Arxiu del Blog: Any 2017 mes agost.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario