Estadistica: contador de visitas

domingo, 29 de marzo de 2020

1970. Falla infantil carrer Sant Vicent, Periodista Azzati i Padilla. Ninot Indultat Infantil i Premi Extraordinari Falles Infantils 1970. Falla infantil carrers Castelló i Adjacents. Primer premi Secció A Falles Infantils 1970


Fa ara 50 anys
Aquella falla infantil de l'any 1970 plantada per la Comissió dels carrers Sant Vicent, Periodista Azzati i Padilla va portar per lema: "Viure cantant… i jugant". L'artista faller encarregat de la seua realització va ser Vicent Cosí Arnau, un reconegut artesà de la categoría infantil molt premiat, que aquell any va aconseguir un dels seus últims èxits en la festa de les falles.
En l'escena principal "Polifònica animal", davant del cap del pirata Smee, va estar situat el grup de "Rentador, Conill i Esquirol", les figures presentades a l'Exposició del Ninot, que van aconseguir en l'escrutini favorable de la votació popular l'indult del ninot infantil.


 
Premi Extraordinari de Totes les Categories. Premi Carmelo Torrijos i Premi Extraordinari de Radio Valencia. Honorífics a la millor falla infantil Comissió Gestora Fogueres d'Alacant i Junta Local Fallera de Borriana. Premi Ninot Indultat Infantil. Primer premi Llibret Infantil de l'Ajuntament de València.
 
 
Aquella falla infantil de l'any 1970 plantada per la Comissió dels carrers Castelló i Adjacents va portar per lema: "Il·lusions i realitats". Primer Premi Secció A, mes el reforç del premi de Radio Valencia de la Secció A.
La falleta signada per la Comissió l'havia construït el jove artista faller de Borriana, José Luis Ferrer, als seus 17 anys. Al següent any 1971 en companyia del seu germà Santiago van rebre l'oferta de realizar la falla gran, tot gràcies al comptar amb l'aval del mestre, José Pascual Ibáñez "Pepet". L'artista que en els anys anteriors, 1968 y 1969, havia aconseguit per a la comissió els primers premis de la Secció Primera A de la falla gran.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario