Estadistica: contador de visitas

domingo, 5 de marzo de 2017

1956. Falla Avda Regne de València i Duc de Calabria. Segon premi Secció Especial Falles 1956. 1957 Falla Mercat Central. Segon premi Secció Especial Falles 1957

En la vista en altura de la falla és apreciable a la cara principal la distribució de quatre escenes en diferents nivells. La del primer pla amb els ninots que van resultar indultats per votació popular, el segon nivell al darrere i les dos col·laterals de complement expositiu de la primera acció satírica al turisme.
Els laterals dret i esquerre com el del darrere tots ells a un mateix nivell escenogràfic amb el seu decorat al·lusiu a la representació dels ninots.

C. de DOCUMENTACIÓ
Autories/Autor fotografia: Anònim. Autor reflectit: Huerta Gasset, Joan. Titol: Turisme. Comissió: Avda Regne de Valencia i Duc de Calabria. Any: 1956. Suports i dimensions: 1 fot, 14 x 12 cm, paper fotogràfic, digital. Matèries: Monuments (falla), artistes fallers, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.
Fotos de les Falles de l'any 1956 les pots trobar en Arxiu del Blog: Any 2015 mes febrer.

Cara lateral dret, escena en el segon nivell. Falla construida en creu: la cara principal, la del darrere i els dos laterals dret i esquerre tenien dos nivells en escena.
No era la primera estàtua de la Llibertat en les falles, però sí la del 1957 es va convertir en el referent i exemple de la seua utilització en els arguments de les falles posteriors.

C. de DOCUMENTACIÓ
Autories/Autor fotografia: Anònim. Autor reflectit: Germans Fontelles, Antoni (1910-1971) i Josep (1914-1977). Titol: La nova plaga. Comissió: Mercat Central. Any: 1957. Suports i dimensions: 1 fot, 14 x 12 cm, paper fotogràfic, digital. Matèries: Monuments (falla), artistes fallers, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll. 

Fotos de les Falles de l'any 1957 les pots trobar en Arxiu del Blog: Any 2013 mes novembre.
Copia fotográfica original de negatiu cel·luloide 6x6
Fotos del monogràfic: Falles dels Germans Fontelles en la dècada dels anys 50, les pots trobar en Arxiu del Blog: Any 2015 mes desembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario