Estadistica: contador de visitas

martes, 6 de diciembre de 2016

1980. Falla plaça del Pais Valencià (Ajuntament). Cartell Falles 1980

La colossal columna salomònica del Juí Final tenia 33 metres d'alçaria amb el seu corresponent capitell d'estil corinti compost.
En la torsa del fust reunia 200 ninots, que a mesura que baixaven aneaven prenent color per mostrar la temàtica de la falla segons el llenguatge narratiu de la columna trajana, que en esta ocasió era l'evolució de la humanitat a través de la vestimenta de les diferents edats de la història. Uns àngels del futur envoltaven la columna per pregonar al so de trompeta el juí final com diu el llibre L'Apocalipsi de sant Joan.      
La comissió Els Colossos hereva de les anteriors, que des de l'any 1942 s'encarregava de plantar la falla a la principal plaça de la ciutat, fará la seua última actuació. A partir del mes d'octubre l'Ajuntament decidirá i assumirá la responsabilitat com a falla municipal.                                              
C.  de DOCUMENTACIÓ

Autories/Autor fotografia: Anònim. Autor reflectit: Luna Cerveró, Vicent. Titol: El juí final. Comissió: Els Colossos. Any: 1980. Suports i dimensions: 2 fot, 14 x 12 cm, paper fotogràfic, digital. Matèries: Monuments (falla), artistes fallers, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.
C. de DOCUMENTACIÓ
Autor: Tomás Pérez, Miguel. Títol: FALLAS DE VALENCIA : "FIESTAS DE INTERES TURISTICO INTERNACIONAL  : "DEL 12 AL 19 DE MARZO 1980" /MiguelTomas. Editor: Valencia: Ayuntamiento. Data publicació: 1980. Descripció física: 1 lám. (cartell); 100 x 64 cm. Matèries: Cartell, material gràfic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario