Estadistica: contador de visitas

lunes, 7 de septiembre de 2015

La 65 Participació Sabuts de Falles

Nova foto que vol respostes per al mes de setembre. Participa i Identifica la falla que apareix en la fotografia.
Les tres preguntes a contestar són les clàssigues:

1.- Quin és el nom de la falla?
2.- Lema i any que es va plantar?
3.- Quin artista és l'autor?

Qui vullga contestar les preguntes és lliure de fer-ho, nosaltres li estarem agraïts. En el cas que no haja cap Sabut que sàpia o s'atrevisca a donar les solucions, nosaltres ho farem el dia 6 d'octubre. T'agradaria fer l'explicació, el comentari o contar la història que amaga veure la foto, és a dir, de Centre d'Interpretació, també ho pots fer, la inclourem amb cita d'autoria. Tens temps fins a la data assenyalada més amunt. Novament us demanem la vostra bona col·laboració i participació. Ànim a tots per a participació de bon grat.
També pots participar de la següent manera: Si tens una fotografia que t'agradaria que algun Sabut de Falles siga qui la identifique, ens ho fas saber fent un comentari i la manera de contacte per poder després publicar la fotografia en este mateix apartat.

1 comentario:

  1. Hola, Josep, estic estudiant la figura de Josep Peris Celda i he trobat la fotografia de la falla que plantà en 1930. M'agradaria posar-me en contacte en tu, per a vore si es podria usar la fotografia en el llibret a on eixirà publicat este estudi. Gràcies. El meu correu és:

    magasconrocha@gmail.com

    En diuen Miquel.

    Moltes gràcies

    ResponderEliminar