Estadistica: contador de visitas

viernes, 5 de junio de 2015

1960. Falles Desqualificades Secció Primera. Falles Desqualificades Secció Segona. Cartell de Falles 1960

Secció Primera: Espartero i Gran Via Ramón y Cajal de l'artista Vicent Luna. Russafa i Gran Via Marqués del Turia de Vicent Pallardó i Visitació i Oriola de Joan Huerta.

Secció Segona: Sant Vicent i Pare Jofré dels Germans Fontelles. Plaça de Sant Bult de Vicent Luna, Joan Llorens i Calixt III de Fernando Roda Llop.
C. d'INTERPRETACIÓ
Un jurat d'estimació format per experts fent cas a dues denúncies per a la Secció Primera i Segona, respectivament, van desqualificar tres falles en la Primera y altres tres en la Segona. La raó: No ajustar-se al valor de la secció per ser aquest molt superior. Esta va ser el motiu pervers i no atenent a les qualitats i mèrits artístics, la idea de l'oficialització dels premis per l'Ajuntament 60 anys abans.


C. de DOCUMENTACIÓ
Autor: Carrilero Abad, Santiago (1893-1963). Títol: FALLAS : DE SAN JOSE : DE 14 AL 19 DE MARZO : 1960 : VALENCIA : Fiestas de Arte de Interés Nacional / S. Carrilero Abad. Editor:Valencia: Ayuntamiento. Data publicació: 1960. N. Depòsit Legal: V.144-1959. Descripció física:1 lám. (cartell); 100 x 63 cm. Impressor: Lit. Ortega. S.A. Barco 12, Valencia. Matèries: Cartell, material gràfic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario