Estadistica: contador de visitas

sábado, 6 de junio de 2015

1960. Falla Na Robella, Àngels i Madonado. Falla plaça de la Mercè. Falla plaça del Pilar. Falla carrers Félix Pizcueta i Ciril Amorós. Secció Primera Falles 1960

Falla no seleccionada per a la visita genèrica del Jurat d'Estimació. Però després, gracies a la desqualificació de tres falles de la seua secció aconseguiria el primer premi.
C. de DOCUMENTACIÓ
Autories/Autor fotografia: Anònim. Autor reflectit: Villaverde Moros, Rafael. Titol: La vida tot és negociComissió: Na Robella, Àngels i Maldonado. Any: 1960. Suports i dimensions: 2 fot, 14 x 11 cm, paper fotogràfic, digital. Matèries: Monuments (falla), artistes fallers, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.

Falla no seleccionada per a la visita genèrica del Jurat d'Estimació. Però després, gracies a la desqualificació de tres falles de la seua secció aconseguiria el segon premi.
C. de DOCUMENTACIÓ
Autories/Autor fotografia: Anònim. Autor reflectit: Gallego Albero, Gregorio i Gallego Fortea, Julián. Titol: Tiranto a pegarComissió: Plaça de la Mercè. Any: 1960. Suports i dimensions: 1 fot, 14 x 11 cm, paper fotogràfic, digital. Matèries: Monuments (falla), artistes fallers, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.

En la visita genèrica del Jurat d'Estimació, inspeccionada i considerada ben classificada. Després, gracies a la desqualificació de tres falles de la seua secció aconseguiria el tercer premi.
C. de DOCUMENTACIÓ
Autories/Autor fotografia: Anònim. Autor reflectit: Puche Ferandiz, Julián (1915-1984). Titol: La vida es sueñoComissió: Plaça del Pilar. Any: 1960. Suports i dimensions: 1 fot, 14 x 13 cm, paper fotogràfic, digital. Matèries: Monuments (falla), artistes fallers, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.

La Comissió de la Falla Félix Pizcueta i Ciril Amorós va denunciar a tres falles de la seua secció i foren desqualificades. La maniobra no li va servir per guanyar un dels tres primers premis.
C. de DOCUMENTACIÓ
Autories/Autor fotografia: Anònim. Autor reflectit: Carrasques Blasco, Pascual. Titol: La humanitat sense cura. Comissió: Carrers Félix Pizcueta i Ciril Amorós. Any: 1960. Suports i dimensions: 1 fot, 14 x 13 cm, paper fotogràfic, digital. Matèries: Monuments (falla), artistes fallers, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.

No hay comentarios:

Publicar un comentario