Estadistica: contador de visitas

jueves, 6 de octubre de 2011

Les Solucions a la XVII Participació Sabuts de Falles

Catalogació de la fotografia que volia ser identificada.

Les respostes correctes a les tres preguntes formulades, són:

Cara de la part del darrere de la falla plantada el 1932, primer any de Falles de la República, a la plaça del Doctor Collado i realitzada pel duet format pels artistes fallers, Amadeo Desfilis i Francisco Coret, amb el lema: "Com la pera en lo tabac".

Per decisió del jurat la falla va ser guardonada amb el tercer premi i dotació econòmica igual al del segon, 2.000 pessetes.
Tabac. m. Panereta, especialment per a posar pa, fruita, flors, fils i utensilis de costura. (Vocabulari valencià perdut)


C. de DOCUMENTACIÓ
Autories/Autor fotografia: Anònim. Autor reflectit: Desfilis Pascual, Amadeo (1897-1947) i Coret Bayarri, Francisco (1885-1977). Titol: Com la pera en lo tabac. Comissió: Plaça del Doctor Collado. Any: 1932. Suports i dimensions: 1 fot, 14 x 9 cm, paper fotogràfic, digital. Matèries: Monuments (falla), artistes fallers, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.

C.d'INTERPRETACIÓ

Toni Monteagudo ens aporta la portada del llibret, el qual ens mostra a través de l'esbós els colors, que amb tota seguretat, va tenir la falla.

Llibret : 32 p. 21 x 15 cm. Explicació i Relació de la Falla. Els sacrificis de la Comissió. Publicitat. Guardonat amb el segon premi.


Tema femenisme i divors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario