Estadistica: contador de visitas

domingo, 31 de mayo de 2020

1970. Foguera San Fernando-Lonja, Foguera Calderón de la Barca-plaça Espanya, Foguera Benito Pérez Galdós, Foguera Pozo i Díaz Moreu. Segona Categoria Fogueres d'Alacant 1970

CORRESPONDENCIA AMB LES FOGUERES D'ALACANT.

Fa ara 50 anys


Aquella foguera de la Segona Categoria plantada l'any 1970 per la Comissió de San Fernando-Lonja va estar realitzada en un pressupost de 90.000 pessetes i es va encarregar de la seua construcción l'artista foguerer, Julio Esplá Martínez. La foguera va portar per lema: Los Ángeles de la Guardia. Primer premi de la Segona Categoria.


Aquella foguera de la Segona Categoria plantada l'any 1970 per la Comissió de Calderón de la Barca i plaça Espanya va portar el dual títol de tota la composició efímera: Al pan, pan y al vino, vino. Es va ocupar de la seua realització l'artista foguerer, Luis López Sarabia, en un pressupost de 140.000 pessetes.  Segon premi de la Segona Categoria.



Aquella foguera de la Segona Categoria plantada l'any 1970 per la Comissió de Benito Pérez Galdós, va signar contracte amb l'artista foguerer, Agustin Pantoja Mingot, per a construir la foguera pressupostada en 125.000 pessetes i titulada: El abuso. Tercer premi de la Segona Categoria.


Aquella foguera de la Segona Categoria plantada l'any 1970 per la Comissió Pozo i Díaz Moreu va estar realitzada per l'artista foguerer, Agustin Pantoja Mingot, amb un pressupost declarat de 100.000 pessetes. L'argument de la foguera va portar per títol: La juventud. Menció Honorífica de la Segona Categoria per decisió del jurat.

2 comentarios: