Estadistica: contador de visitas

jueves, 30 de enero de 2020

1963. Falla Lluis Santàngel i Maties Perelló. Secció Especial Falles 1963. 1976. Falla plaça de la Reina, carrers de la Pau i de sant Vicent. Secció Primera B Falles 1976


Aquella falla de l'any 1963 plantada per la Comissió dels carrers Lluis Santángel i Maties Perelló. La falla va portar per lema: "Mitges soles i tacons". L'artista faller va ser Miguel Piera Martínez, que aquell any va debutar en la Secció Especial. 7é Premi. L'autor de l'esbós, José Soriano Izquierdo i director d'El Coet va deixar escrit en la revista tot l'argument de la critica de la falla: "Valencia trata de tapar los oídos al Telstar, que todo lo ve y todo lo oye, para que no vea los churros que proyectamos. Las aceras invadidas por las cafeterías, los viejecitos tomando el sol en los tejados mientras en la Plaza del Caudillo se ha convertido en un garaje al aire libre".

 
Aquella falla de l'any 1976 plantada per la Comissió de la plaça de la Reina, carrers de la Pau i de sant Vicent, "Tio Pep". L'artista faller Vicent Agulleiro Aguilella es va ocupar de la seua construcción i va portar per lema: "Monadas". Tercer premi de la Secció Primera B i Segon premi Ingenio y gracia.
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario