Estadistica: contador de visitas

jueves, 6 de marzo de 2014

XLVII Participació Sabuts de Falles

Nova foto que vol respostes per al mes de març. Participa i Identifica la falla que apareix en la fotografia.
Les tres preguntes a contestar són les clàssiques:
1.- Quin és el nom de la falla?
2.- Lema i any que es va plantar?
3.- Quin artista és l'autor?Qui vulga contestar les preguntes és lliure de fer-ho, nosaltres li estarem agraïts. En el cas que no haja cap Sabut que sàpia o s'atrevisca a donar les solucions, nosaltres ho farem el dia 6 d'abril. T'agradaria fer l'explicació, el comentari o contar la història que amaga veure la foto, és a dir, de Centre d'Interpretació, també ho pots fer, la inclourem amb cita d'autoria. Tens temps fins a la data assenyalada més amunt. Novament us demanem la vostra bona col·laboració i participació. Ànim a tots per a participar de bon grat.
També pots participar de la següent manera: Si tens una fotografia que t'agradaria que algun Sabut de Falles siga qui la identifique, ens ho fas saber fent un comentari i la manera de contacte per poder després publicar la fotografia en este mateix apartat.

1 comentario:

  1. Hola bon dia. Ya hace tiempo que sigo tu blog y gracias a él he podido identificar y clasificar muchas fallas que han militado en la Sección Especial o en la Sección Primera. Llevo algunos años intentando recoger todo lo referente a estas secciones, por lo que como te he dicho tu blog me viene genial. Tengo algunas fotos de las que me faltan datos, así que puedo mandarte alguna para ver si algún "Sabut de Falles" la identifica.
    Un saludo

    ResponderEliminar