Estadistica: contador de visitas

jueves, 6 de diciembre de 2012

XXXII Participació Sabuts de FallesNova foto que vol respostes per al mes de desembre. Participa i identifica la falla que apareix en la fotografia.

Les tres preguntes a contestar són les clàsiques:
1.- Quin és el nom de la falla?
2.- Lema i any que es va plantar?
3.- Quin artista és l'autor?

Qui vulga contestar les preguntes és lliure de fer-ho, nosaltres li estarem agraïts. En el cas que no haja cap Sabut que sàpia o s'atrevisca a donar les solucions, nosaltres ho farem el dia 6 de gener del 2013. T'agradaria fer l'explicació, el comentari o contar la història que amaga veure la foto, és a dir, de Centre d'Interpretació, també ho pots fer, la inclourem amb cita d'autoria. Tens temps fins a la data assenyalada més amunt. Novament us demanem la vostra bona col·laboració i participació. Ànim a tots per a participar de bon grat.

També si tens una fotografia que t'agradaria que algun Sabut de Falles siga qui la identifique, ens ho fas saber fent un comentari i la manera de contacte per poder després publicar la fotografia en este mateix apartar.

1 comentario:

  1. La fotografia, pot ser, correspon a la falla plantada al carrer Ripalda en l'any 1904. Lamentant-ho no puc aportat datos de l'artista ni del lema. Com a curiositat dir que este va ser el segon esbòs presentat per la comissió, ja que el primer, molt semblant, no va ser aprobat.

    ResponderEliminar