Estadistica: contador de visitas

viernes, 5 de agosto de 2011

1966. Programa de Mascletades

Mascletades oficials a la plaça de l'Ajuntament

Falla reproducció a escala de la Torre Eiffel realitzada per l'artista faller, José Barea Sánches, amb el lema: "Ahi, queda aixó".


C. de DOCUMENTACIÓ

Autor fotografia: Subitats Casanova (Subi). Títol: Mascletada preparada en un dia de falles. Any: 1966. Editor: Fisa -Barcelona; Escudo de Oro. Suports i dimensions: 2 fot (tarjeta postal); 15 x 10,5 cm. paper fotogràfic, digital. Matèries: Focs artificials, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.

C. d'INTERPRETACIÓ


Huit mascletades de la Setmana Fallera disparades a les 13:30 hores a excepció de les dels dies 13, 16, 17, 18 i 19, que tenien com horari les 14 hores i les dels tres últims dies grans foren extraordinaries. Dissabte, 12 de març. Mascletada a càrrec de José Caballer, de València. Diumenge, 13 de març. Participació pirotècnica de Josefina Caballer de Moncada. Dilluns, 14 de març. S'encarregava de disparar la mascletada, Arnal, de Moncada. Dimarts, 15 de març. Mascletada a càrrec de Juan Mas, de Alfafar. Dimecres, 16 de març. Participació del pirotècnic de Moncada, Daniel Greses. Dijous, 17 de març. El pirotècnic de València, José Caballer, s'encarregava de disparar la primera mascletada extraordinaria. Divendres, 18 de marc. S'encarregava de disparar la segona mascletada extraordinaria, Juan Rausell, pirotècnic de Betera. Dissabte, 19 de març. La darrera mascletada amb caràcter extraordinari a càrrec de Daniel Greses, pirotècnic de Moncada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario