Estadistica: contador de visitas

sábado, 27 de febrero de 2021

1971. Falla Peu de la Creu. Falla plaça de la Reina. Secció Primera A. Falla Pizarro i Ciril Amorós. Secció Primara C Falles 1971



Aquella falla de l'any 1971 plantada en la Secció Primera A per la Comissió dels carrers Peu de La Creu i Joan de Villarrasa. Es va encarregar de realitzar la falla l'artista faller Alfredo Ruiz Ferrer i l'argument satíric va portar per lema: "És cosa de bruixes". La puntuació del jurat va ser de 165 punts i mereixedora del cinqué premi.



Aquella falla de l'any 1971 plantada en la Secció Primera A per la Comissió de la plaça de la Reina i carrers de la Pau i Sant Vicent. Es va encarregar de realitzar la falla l'artista faller Manuel Gabarda i l'argument satíric va portar per lema: "La escalada del comercio".


Aquella falla de l'any 1971 plantada en la Secció Primera C per la Comissió dels carrers Pizarro i Ciril Amorós. Es va encarregar de realitzar la falla l'artista faller format pel triumvirat Antonio Garcia, Daniel López i Vicente Cebrián. L'argument satíric de la falla va portar per lema: "Lanzamientos". La puntuació del jurat va ser de 191 punts i mereixedora del tercer premi.


No hay comentarios:

Publicar un comentario