Estadistica: contador de visitas

lunes, 31 de mayo de 2021

1946. Revista ALCIRA y sus Fallas. Marzo 1946. Esbós Falla General Mola (Carrer de les piletes) Falles d'Alzira 1946. Falla El Mercat, Falles d'Alzira 1971

CORRESPONDENCIA AMB LES FALLES D'ALZIRA.
Fa Ara 75 Anys


Aquell any de 1946 la Junta Local Fallera d'Alzira va publicar el segon número de la revista dedicada a totes les falles de la ciutat, un total de 6 grans i 8 infantils. La portada és un dibuix de Ricard Fluixà i el seu contingut interior, el clàssic de la literatura fallera, omplia unes 76 págines.

Esbós de l'artista faller Vicent Mengual Montalvà de la falla realitzada amb el lema: La pesca de l'amor per a la Comissió General Mola (carrer de les Piletes), que va guanyar per decisió del jurat el primer premi i la seua dotació econòmica de 1.000 pessetes.


Fa Ara 50 Anys


Falla plantada l'any 1971 a la ciutat d'Alzira per la Comissió El Mercat. Pasqual Carrasquer Blasco va ser l'artista faller i la seua falla va portar per lema: "A quants manté la farina". Primer premi. Aquell any l'artista faller de Sueca va ser el màxim guardonat amb els primers premis de las Falles d'Alzira i Gandia. Uns anys després, el mateix argument i tema de la falla, també Carrasquer el va portar a la plaça de la Reina per a les falles de València.

No hay comentarios:

Publicar un comentario